مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان گفت: میزان فروش محصولات صنایع دستی و سوغات محلی این شهرستان، بیش از 200 میلیون ریال بوده که نسبت به سال گذشته افزایش151درصدی داشته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی،  عرب افزود: برگزاری بازارچه های نوروزی تلاش بسیار ارزنده ای در راستای توسعه و رونق صنایع دستی در کشور است که هم رونق اقتصادی برای آن در پی دارد و هم موجب ارتباط و پیوند بیشتر مردم و این تولیدات اصیل می‌شود. 

عرب بیان داشت: در ایام نوروز و در قالب ستاد اجرائی خدمات سفر، نمایشگاه صنایع دستی و سوغات در محل  ورودی شهر سرایان از سمت بیرجند (میدان شهدا) گشایش یافت که مورد استقبال قابل توجه گردشگران نوروزی قرار گرفت
مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان گفت: این نمایشگاه شامل 11 غرفه: تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، جاجیم بافی، سفالگری، فروش تولیدات صنایع دستی، تولید سماورهای زغالی، خراطی سنتی، چلنگری(آهنگری سنتی)، تولیدات چرمی، سوغات محلی و دم نوش های گیاهی منطقه و دو غرفه سیاه چادرهای عشایری بودند که چلنگری، خراطی، تراش سنگ، تولید سماور زغالی و سفالگری در کنار فروش تولید زنده نیز داشته اند و در سیاه چادر های عشایری نیز زندگی کامل عشایری با لباس محلی که مردان و زنان عشایر پوشیده اند به نمایش در آمد و فروش لبنیات محلی و طبخ غذاهای محلی و پخت نان محلی و همچنین اجرای موسیقی محلی توسط عشایر و رقص محلی هر روز بعد از ظهر در محل نمایشگاه از دیگر برنامه های سیاه چادرهای عشایری بود. 
عرب افزود: میزان فروش محصولات صنایع دستی و سوغات محلی بیش از 200 میلیون ریال بوده که نسبت به سال گذشته افزایش151درصدی داشته است که نشان از پویایی نمایشگاه نسبت به سنوات گذشته دارد.
به گفته وی: هنرمندان تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، جاجیم و سفالگری برای اولین بار در این نمایشگاه شرکت کردند. عرب افزود :بازارچه نوروزی سال 1395شامل  9غرفه محصولات صنایع دستی و دو سیاه چادر عشایری بوده که نسبت به سال گذشته یک غرفه صنایع دستی و یک سیاه چادر در بازارچه نوروزی افزایش یافته بود.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395012146